Nobel

Farstrup’s nye flagskibsmodel. Nostalgisk charme og gennemtænkte tekniske finesser. Her er der lagt maksimalt fokus på glæden ved at sidde godt. Trinløs justering af hvileposition og armlæn med et godt greb, samt et tidsløst design, er blot nogle af grundene til at vælge Nobel.

Viva

Viva er med sit enkle, lette og stilfulde design en nyfortolkning af begrebet lænestole. Stolene er ikke kun en visuel nydelse. Viva kombinerer godt design med en fantastisk siddekomfort og med den justerbare ryg kan stolen indstilles, så du slapper helt af.

Edge

Et stilrent design, der samtidig giver mulighed for at læne sig godt tilbage. Træets egenskaber og struktur fremhæves med den skarpe udformning.

Applaus

Enkelt design. En god hvilestol og en del af en komplet indretning. En søndag med en god bog. Kvalitetstid for krop og sjæl. Tid til tanker og indre ro.

Scala

Med et møbel, der er tilpasset dine behov, sidder du behageligt – længe. Kombiner det komfortable med det elegante. Til daglig glæde.

Cantate

Stolen, hvor godt design og funktion spiller sammen. En stol skal ikke blot være til stede, men være en del af rummet. Cantate har fingersamlinger og fantastisk siddekomfort. Blød og indbydende. Gedigent håndværk. Vedvarende glæde.

Casa

Hvis du er ude efter klassisk design og et solidt stykke snedkerhåndværk, er denne model noget for dig. Casa er en håndbygget kvalitetsstol med maksimalt fokus på komfort.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!