Dansk håndværk siden 1910 ….

Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens transport af de store trækævler foregik med hestevogn.
Fabrikationen af stole begyndte først 1918 og blev dermed grundlaget for den vækst, der prægede Farstrup Furniture frem til i dag. I 1950- og 60érne tog stoleproduktionen for alvor fart og virksomheden har siden da produceret millioner af stole i bedste kvalitet.

Møbler med personlighed

Farstrup Furniture lægger stor vægt på sund bæredygtighed og nærer den allerstørste kærlighed og respekt til træet som råvare. Farstrup Furniture er lig med dansk håndværk og træet i fabrikken går igennem utallige faglærte hænder; Snedkere, polstrere, syersker mfl. før kunderne sætter sig i enten deres helt personlige stol, eller i en stol med personlighed.

Møbelhåndværket er altafgørende hos Farstrup Furniture og er stadig ”Made in Denmark”.
Fælles for alle vores møbler, er det ædle træ, som oftest er mere end 100 år gammelt, kvaliteten af forarbejdningen og naturligvis kun de bedste læder -og stofkvaliteter.