Kantinestole – komfort i kantinen og frokoststuen

Vi designer og håndbygger kantinestole til professionelle og funktionelle kantiner, frokoststuer og spisestuer. Gå på opdagelse i vores store udvalg af ergonomiske stabelstole, der er designet til at imødekomme hverdagens krav. Kantinestole benyttes oftest i kantiner og frokoststuer, men har stor alsidighed og kan derfor også benyttes til konferencer, i mødelokaler og mange andre steder.

Kantinestole med mange anvendelsesmuligheder

Når du skal opgradere dit professionelle miljø med nye kantinestole, er det vigtigt at overveje hvilke formål stolene skal benyttes til. Kigger du på at købe stolene til konference- og mødelokaler, hvor man sidder i flere timer af gangen, bør du kigge efter ergonomiske stole med god lændestøtte og et godt sæde.

De praktiske stole er en nødvendighed i enhver virksomhed – store som små. Skoler, uddannelsesinstitutioner og lignende har også behov for komfortable forhold under spisepauserne – både elever, undervisere, lektorer mm.

Hos Farstrup Furniture har vi et stort udvalg af kantinestole, konferencestole og mødestole der både er praktiske og designet i nordisk tidsløst design og bygget med komfort for øje. Hvis du er på udkig efter endnu mere komfort, kan vores kantinestole også fås med armlæn.

Kantinestole designet til hverdagens krav

En god kantinestol skal leve op til en række krav om bl.a. fleksibilitet, funktionalitet og selvfølgelig design. Inden du kaster dig ud i at købe nye stole til den lille frokoststue eller den store kantine, bør du gøre dig nogle centrale overvejelser:

  • Skal stolene kunne stables?
  • Skal stolene have et gribehul eller gribebøjle?
  • Skal de kunne kobles sammen?
  • Skal de kunne hænges under bordet?

Stabelbare kantinestole er yderst praktiske hvis du har brug for at rydde lokalet i forbindelse med arrangementer eller lignende. Stabelbare stole er nemme at “gemme væk” og opbevare på et lille areal.

Kantinestole med gribehul/gribebøjle er lette at flytte med bare én hånd, hvilket gør at du kan flytte flere stole af gangen. Et gribehul er et lille hul øverst på stoleryggen.

Stole med rækkekobling er praktiske når du afholder større arrangementer som eksempelvis konferencer, foredrag eller noget helt andet. Med en rækkekobling sikrer du at stolene bliver på en pæn lige række. Udover at du fastholder stolerækkerne, kan der være omstændigheder hvor brandmyndighederne kræver rækkekobling af stolene.

Kantinestole med mulighed for ophæng er et praktisk valg, som gør rengøring under borde og stole meget nemmere og hurtigere. En kantine, hvor alle stole er hængt op ser pænt og ordentligt ud, men her skal du huske at være opmærksom på at undersøge mulighederne for at ophængsbeslagene på bordene matcher stolene.

Følelsen af kvalitet kan ikke forfalskes

Hvorfor nøjes med at se, når du kan føle? Tidens tendenser med fokus på kropsbevidsthed og livskvalitet stiller store krav til vores hverdag. Uanset hvad vi bruger tiden på, er det vigtigt, at det føles rigtigt, også når vi sidder ned. Sid som du aldrig har siddet før med kantinestole fra Farstrup Furniture.

Skal du vælge kantinestol med eller uden armlæn?

Om du skal vælge at have armlæn på dine kantinestole eller ej, er i mange tilfælde et spørgsmål om plads. Stole med armlæn kræver mere plads på begge sider, end en stol uden armlæn. Dog får man en ekstra dimension af komfort ved at vælge armlæn på sine stole.

Rengøringsvenlige stole til kantinen

I kantiner, frokoststuer og cafeterier vil der ofte være behov for at stolene er nemme at gøre rent, fordi der bliver spist og drukket – hvilket til tider vil betyde, at der bliver spildt. Det sætte store krav til stolene, som skal kunne holde til lidt af hvert.

Uanset om du skal have nye stole til skolekantinen eller i større erhvervskantiner, har vi løsningen med ergonomiske stole der er designet og bygget med både komfort og udtryk for øje.

Dine ansatte eller gæster skal ikke passe ekstra på, da vores stole netop bygget til at være langtidsholdbare og have høj slidstyrke på alle overflader. Hvis du går efter et helt særligt udtryk, er en Farstrup kantinestol det helt rigtige for dig. Du kan frit vælge farve og polstring, så stolene passer perfekt ind i jeres indretning.

Komfortable og ergonomiske kantinestole med polstring

Uanset om du har investeret i de bedste kontorstole som kan købes for penge, som dine medarbejdere kan bruge når de sidder ved deres skrivebord, er kantinestolen den plads, hvor dine medarbejdere får lov til at puste ud og samle kræfter til at fortsætte det hårde arbejde efter frokost.

Farvede stabelstole fra Fastoflex serien - nummer 2310

En kantinestol skal være af meget høj kvalitet, hvor alle kræfter er sat ind på at bygge en stol med fokus på komfort og på den gode siddeoplevelse. Dét er vi meget bevidste om hos Farstrup Furniture, hvorfor samtlige stole hos os bliver håndbygget med fokus på maksimal siddekomfort.

Alle vores kantinestole er af højeste kvalitet af nordiske træsorter, med stof eller læder og fyldig polstring, som giver en behagelig siddeoplevelse – også efter 2 timer.