Find nærmeste forhandlere

Tag os ikke på ordet. Besøg en af vores mere end 60 forhandlere og mærk selv, hvad der er unikt ved vores møbler.

Stolebussen kører hjem til dig. Se forhandlere der tilbyder stolebus herunder – eller LÆS MERE

Sjælland
Fyn
Jylland
Jylland

Tilbyder stolebus

Sjælland

Tag os ikke på ordet. Besøg en af vores mere end 60 forhandlere og mærk selv, hvad der er unikt ved vores møbler.
Samtlige forhandlere kan levere alle hvilestole, funktionsstole, stabelstole, spisebordsstole, sofaer og borde.

Kan du ikke komme til en af vores forhandlere, kan du aftale et besøg af en af deres stolebusser hjemme hos dig. Stolebussen medbringer udover prøvestole ligeledes stof- og træprøver.

Herover kan du se hvilke forhandlere, der tilbyder denne service.

Farstrup ønsker at give kvalitet til alle hjem. Vores stolebus gør det muligt for alle kunder, selv dem der har svært ved at komme til forhandleren, nemt at opleve vores møbler i eget hjem. Hvis du ikke kan komme til os, så kommer vi til dig. Med stolebussen kan du afprøve den stol, der passer bedst til dine behov, så du opnår den optimale komfort.

Er du i tvivl om farven på dit næste møbel? Bare rolig, det hjælper bussen også med. Den medbringer prøvestole, farve- og træprøver i bagagerummet, så det er nemt for dig at danne et overblik over hvilke møbler, der passer ind i dit hjem samt at få specialtilpasset dine møbler efter dine behov. Bestil vores unikke danskproducerede stole og få dem tilpasset dine behov og ønsker. Vi leverer unikke stole til unikke mennesker, og sørger for den perfekte stol med god komfort og eventuelle tilpasninger.

x

Skal vi ringe dig op?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Til toppen