Stolebussen - FAQ

Stolebussen - FAQ

Stolebussen - FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

Farstrups Plus 5900


Hvad er stolebussen?

Stolebussen er en service, som en stor del af vores dygtige forhandlere tilbyder.  Det er kort og godt en bus der kommer ud til private hjem med aftalte stole, så de kan ses og prøves i eget hjem. Her kommer naturligvis en konsulent med, som er uddannet i at tilpasse stolen ergonomisk, så den passer til dig. Derfor får du en otiumstol med siddekomfort helt i særklasse.

 

Hvor kører stolebussen henne?

Der er en lang række af Farstrups forhandlere der tilbyder denne service – du kan finde den forhandler der ligger nærmest dig, som tilbyder hjemmebesøg med stolebussen her. Enkelte forhandlere kører landsdækkende med stolebussen – det betyder at uanset hvor du bor i landet, så har du mulighed for at gøre brug af stolebus servicen.

Stolebus service

Hvem henvender stolebussen sig til?

I udgangspunktet kan alle bestille stolebussen til at komme på uforpligtende besøg. Det er dog en service der udspringer af et ønske om, at kunne tilbyde alle ergonomisk tilpasset siddekomfort, især de personer der har svært ved at komme ud til en forhandler, af den ene eller den anden årsag – det kunne f.eks. være ældre eller gangbesværede.

Hvordan forløber et besøg med stolebussen?

Konsulenten og stolebussen med de udvalgte stole kører hjem til dig, konsulenten tager stolene ind i dit hjem, så du kan se og prøve hvilken stol der passer til dine behov. Konsulenten vejleder i korrekt ergonomisk siddestilling – og i hvilke muligheder der er med Farstrups forskellige stole. Det er bl.a. muligt at afprøve om der skal mere lændestøtte til, om stolen skal være højere – eller om der skal anden tilpasning til der gør at du oplever siddekomfort i særklasse. Med Farstrup Comfort princippet er der mulighed for en lang række tilpasninger som gør at du sidder helt perfekt og konsulenten vejleder dig hele vejen.

Farstrup Comfort Princippet

Konsulenten har tekstil- og læderprøver med, så du kan se og mærke hvilken polster du ønsker på din kommende Farstrup stol, der vil også være en lang række farver at vælge imellem, så stolen får det udtryk du ønsker.  Derudover kan de fleste af Farstrups stolestel fås i både massiv eg og bøg med forskellige overfladebehandlinger, derfor medbringer konsulenten også træprøver med de forskellige overfladebehandlinger – så med et besøg af stolebussen har du mulighed for at få en helt personlig stol udformet specielt til dig og med det personlige udtryk du ønsker. Hvis du ikke finder en hvilestol der passer til dine behov, er besøget naturligvis helt uforpligtende.

Kan jeg selv vælge hvilke stole stolebussen har med?

Som udgangspunkt er det dig der bestemmer hvilke modeller du har lyst til at prøve i dit hjem.  Måske kan konsulenten vejlede dig til hvilke stole der vil passe til dig – ud fra om du har nogle specifikke udfordringer, som kan imødekommes med en bestemt model. Det kan også være, at du er meget høj eller meget lav – så der er noget ift. din ergonomi der skal tænkes ind i din kommende stol, så du kommer til at sidde helt perfekt. Så det er dig der bestemmer hvilke stole du gerne vil se og prøve i dit hjem, selvfølgelig inden for rammerne af hvad der er plads til i bussen – men du har altid mulighed for at blive vejledt af den enkelte konsulent, der kører stolebus og kender Farstrups stole og deres muligheder rigtig godt.

Har jeg mulighed for, at vælge træ og polster til min Farstrup stol når det er med Stolebussen?

Det korte svar er JA! Stolebussen har prøvestole med i de modeller du ønsker, eller som du er blevet enig med konsulenten om kunne passe til dig og din statur – så du kommer til at sidde optimalt, eller som har de funktioner du har behov for som støtte. Stolene der er medbragt er udelukkende prøvestole, din stol designer du selv. Når konsulenten så kommer på besøg hos dig har han/hun træprøver med i de træsorter og med de overfladebehandlinger stolene fås i. Så kan du selv vælge hvordan dit stel skal se ud, ud fra hvad der passer ind hos dig eller hvilken smag du har. Derudover har konsulenten medbragt stofprøver med en lang række tekstiltyper i mange forskellige farver – her samarbejder Farstrup med danske Gabriel og Kvadrat.

Hvis du er mere til læder, så er der også mulighed for det, med en hvilestol fra Farstrup Furniture – konsulenten har også læderprøver med fra danske Sørensen Leather i mange flotte farver. Det skal nævnes at prisen på Farstrups Otiumstole variere, afhængig af hvilket tekstil, skind eller træ du vælger til din personlige stol.

Cura tekstil fra Gabriel i udvalgte farver

Hvad koster det at få besøg af stolebussen og forpligter man sig til at købe en stol?

Stolebussen er en gratis service en stor del af vores forhandlere tilbyder – du kan se hvilke forhandlere der tilbyder stolebus ved at kigge ind på vores forhandlerside – hvis den enkelte forhandler har et billede af en bus udfor deres navn og adresse, betyder det at de har stolebus service – og så er det bare at ringe til dem og aftale hvor og hvornår du ønsker besøg af stolebussen – og hvilke stole du ønsker at prøve. Et besøg af stolebussen er 100 % uforpligtende – det eneste du forpligter dig til er at være hjemme på det aftalte tidspunkt. Men det er op til dig, om du ønsker at købe en hvilestol, efter at have prøvet den.

Farstrups Cantate 6011

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål i dette blogindlæg, så er du altid velkommen til at kontakte en forhandler eller kontakte os hos Farstrup Furniture, find vores kontakt oplysninger her, vi står gerne til rådighed for at besvare spørgsmål.


Contact us

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.