fbpx
Arrow Left
Arrow Right

NYHED - Tray-Sit®

Genialt multi- designmøbel.

Munin otiumstol i stue
Munin

Muninstolen er nyskabende og kombinerer nyt dansk design med 110 års møbeltradition og håndværk.

Nobel-serien

Nostalgisk charme og gennemtænkte tekniske finesser.

Farstrup stole og møbler produceres på fabrikken i Danmark
Møbler med personlighed

Farstrup Furniture lægger stor vægt på sund bæredygtighed og nærer den allerstørste kærlighed og respekt til træet som råvare.

check

Unikke stole

Vores stole kan laves med sædehøjde der passer dig.

check

Dansk - hele vejen

Alle vores møbler er produceret på egen fabrik i Danmark.

check

Gedigent håndværk

Vi har lavet stole i over 100 år. Derfor har vi en lang tradition for godt håndværk.

check

Kvalitetsstof og læder

fra danske Gabriel og ægte læder fra Sørensen Leather.


Farstrup stole - danske håndlavede møbler

Hos Farstrup finder du et bredt udvalg af håndlavede møbler, herunder lænestole, funktionsstole, stabelstole, spisebordsstole, borde og sofaer. Farstrup er en dansk møbelproducent, der fokuserer på møbler af høj kvalitet, god siddekomfort, funktionalitet, holdbarhed og design. Hos os køber du ikke bare et møbel, men et gedigent håndlavet møbel som bliver tilpasset specielt til dig.

Vi har mere end 60 forhandlere fordelt over hele Danmark, hvor du kan prøve vores stole og andre møbler. Har du ikke mulighed for at besøge en af vores dygtige forhandlere, kan der aftales et uforpligtende besøg af vores forhandleres stolebus, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi ønsker blot at du, ligesom alle vores andre kunder, kan opleve glæden ved at sidde i en Farstrup stol hver dag.

Unikke møbler til unikke mennesker

Hos Farstrup bygger vi unikke stole til unikke mennesker. Dette kan vi sige med stolthed, fordi vi tilpasser hver enkelt stol så den passer til dig. Vi justerer bl.a. stoleben, sædehøjde, ryghøjde, armlæn, evt. ekstra lændestøtte og elektriske funktioner med vores funktionsstole. Vi ved at mennesker er forskellige og derfor bygger vi også unikke stole, som passer til lige netop dig.

Vi producerer alle vores møbler på vores egen fabrik i Danmark. Denne kontrol gør os i stand til at sikre os, at alle vores stole og øvrige møbler overholder vores høje kvalitetsstandarder.
Vi arbejder med et stort udvalg af kvalitetsstof og læder i forskellige farver, så du frit kan få tilpasset dine Farstrup stole efter dit ønske.

Vi har mere end 100 års traditioner for solidt møbelhåndværk med mere end 100 års møbelproduktion af kvalitetsmøbler til private, sygehuse, hospitaler, plejehjem mm.
Vi har den største kærlighed for træet som den råvare den er, og vi lægger derfor stor vægt på bæredygtighed i vores produktion. Alle vores håndlavede møbler er igennem en lang proces, hvor de får en kærlig behandling undervejs af bl.a. møbelsnedkere, møbelpolstrere og syersker.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!